_روغن زیتون

محققان اسپانیایی به مدت ۵ سال ۴۳۰۰ زن را مورد ارزیابی قرار دادند تا چگونگی اثر رژیم غذایی مدیترانه بر میزان ابتلا به سرطان سینه را دریابند. یک گروه از ن به میزان زیادی از روغن فوق بکر زیتون استفاده کردند، گروه دیگر از مغزهای خوراکی استفاده کردند و گروه سوم مصرف چربی را کاهش دادند.

 گروهی که روغن زیتون را به میزان مناسبی مصرف کرده بوند ۶۲ درصد کمتر از نی که چربی را کاهش دادند، نشانه‌های سرطان سینه را داشتند.

 

_قهوه ضد سرطان

یک فنجان قوه در هر روز درصد احتمال به سرطان را ۳ درصد کاهش می‌دهد. 

قهوه حتی اثرات بسیاری بر نی دارد که در حال مصرف داروی هورمون درمانی تاموکسیفن هستند، که یک درمان استاندارد برای بیماران با سرطان سینه به دلیل مثبت بودن گیرنده استروژن است، دارد.

 یک تحقیق در دانشگاه لوند سوئد نشان داد که نی که روزانه دو فنجان قهوه یا بیشتر می‌نوشند به هنگام جذب دارو، احتمال بروز سرطان را به نصف کاهش دادند.

 

 

_سیب 

پوست سیب را پس از کندن دور نیندازید، آنها حاوی ترکیبات ضد سرطان هستند. با توجه به یک تحقیق در دانشگاه کُرنل، تریپنوئید و مواد فیتوشیمیایی، ترکیبات ضد سرطان یافت شده در پوست سیبها هستند که می‌توانند از رشد تومور‌ در سلولهای سرطانی سینه جلوگیری کرده یا آنها را بکشند.

 

_گردو

 وقتی موشهایی با سرطان سینه انسانی برابر با دو وعده مصرف روزانه هر انسان گردو  مصرف کردند، تا ۸۰ درصد نرخ رشد سرطان در آنها متوقف شد. به علاوه گروهی از موشهایی که گردو مصرف کردند، نسبت به آنها که این مغز خوراکی را دریافت نکردند ۴۰ درصد تعداد تومور کمتری داشتند.

 

_ماهی آزاد

ماهی آزاد یا همان سالمون یک نوع ماهی محبوب سرشار از چربی امگا ۳ و اسیدهای چرب امگا۳ است که به نحو شگفت انگیزی بر سلامت شما اثر گذار است. 

 

_بروکلی 

 مواد مغذی اصلی در این گروه از سبزیحات می‌تواند رشد سلولهای سرطانی را متوقف کند اما یک تحقیق از موسسه سرطان راوسل پارک نشان داد که خوردن برکلی به خصوص به کاهش خطر سرطان در ن پیش از یائسگی کمک می‌کند.

 

_هویج

اینجا یک سبزی دیگر هم هست که به شما برای سلامت سینه کمک می‌کند. مقادیر بالایی از کاروتنوئید، یک نوع رنگدانه در هویج وجود دارد که با توجه به تحقیق هاروارد می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را تا حدود ۲۸ درصد کاهش دهد. بویژه آلفا کاروتن و بتا کاروتن می‌توانند خطر عود و مرگ ناشی از سرطان سینه را تا ۶۸ درصد کاهش دهند.

 

_جعفری

جعفری حاوی یک ترکیب گیاهی به نام آپی ژنین است. وقتی حیدر سلمان استاد دانشگاه میسوری به موشهایی که سرطان سینه داشتند، آپی ژنین خوراند، تعداد کمتری تومور در موشها رشد کرد و تاخیر چشمگیری در تشکیل تومور بوجود آمد. 

دانشمندان هنوز مطمئن نیستند که دوز قطعی آپی ژنین که باید برای انسانها در نظر گرفته شود چقدر است اما توصیه می‌کنند که هر روز کمی از آن مصرف شود.

 

_بلوبری

یک تحقیق در سال ۲۰۱۰ که بوسیله موسسه آمریکایی برای تحقیقات سرطان منتشر شده نشان داد که مواد فیتوشیمیایی موجود در بلوبری به شدت علیه سلول‌های سرطانی عمل می‌کنند و می‌توانند از گسترش آنها جلوگیری ‌کنند.

 

 

_غلات کامل

 در تحقیقی گسترده بر روی هزاران زن مشخص شد جذب فیبر بالا با کاهش ۲۴ درصدی خطر ابتلا به سرطان سینه قبل از سن یائسگی همراه است و تنها ۱۰ گرم فیبر اضافه در هر روز منجر به کاهش ابتلا به سرطان به میزان ۱۳ درصد می شود


بهترین ها سرطان ,سینه ,کاهش ,درصد ,مصرف ,تحقیق ,سرطان سینه ,درصد کاهش ,ماهی آزاد ,مصرف کردند، ,سلولهای سرطانی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ایندکس وب | دانلود با لینک مستقیم اخبار و سوالات استخدامی 99 پخش تراکت در تهران خدمات برق خرید اینترنتی کتابخانه عمومی علامه مجلسی(ره) رابر اینجا همه چی به هم مرتبطه